Pop up izložba Imelde Ramović

Izvor: Arte, 24.Apr.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop up izložba Imelde Ramović

Pop up izložba Imelde Ramović. Petak 28. april, 19h - Velika galerija Kc Grada Izložba je prodajnog karaktera i zatvara se u subotu 29. aprila u 20h.

Imelda Ramović je art direktorka, dizajnerka i ilustratorka u području oglašavanja, umetnosti i muzičke i modne industrije. Suvlasnica je studija Mireldy pod čijim je imenom, u saradnji s nekoliko regionalnih reklamnih agencija, realizovala veliki broj projekata i prikupila impresivan broj nagrada (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC, etc). Raduje je razvijanje koncepata, ambalaža i brendova te svaka nova prilika u kojoj može kreativno da se izrazi.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.