Pol Sajmon: Šoubiznis me više ne zanima

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Sajmon: Šoubiznis me više ne zanima

Nakon što je tokom proteklih šest decenija izgradio svetsku karijeru, Pol Sajmon kaže da je možda završio s muzikom.

U intervjuu za The New York Times, 74-godišnji muzičar kaže da se “približava kraju” karijere koju je kao tinejdžer započeo sa Artom Garfunkelom.

Sajmon kaže da je muziciranje izgubilo svoju draž i da je spreman da istraži druge lepote života.

“Šoubiznis me više ne zanima”, kaže on.

Sajmon je već nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseci na američkoj turneji u okviru koje promoviše album “Stranger to Stranger”, koji je pobrao odlične kritike. Sprema se i za evropsku turneju na jesen, a onda da putuje tamo gde ga vetar nosi.

“Videću šta će se dešavati i prepustiću se”, rekao je za Times. “Želim da vidim ko sam. Da li me kao osobu definiše samo ono čim sam se bavio. Ako je odgovor potvrdan, morate iznova da se stvarate”, kaže Sajmon i dodaje da se ne plaši tog izazova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.