POZIV NA KASTING NARODNOG POZORIŠTA U NIŠU

Izvor: kult-URA.com, 30.Okt.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZIV NA KASTING NARODNOG POZORIŠTA U NIŠU

Narodno pozorište u Nišu raspisuje kasting za mušku ulogu u predstavi “Dvanaest gnevnih žena” u režiji Ivana Vukovića. Svi zainteresovani, imaće priliku da se predstave uživo na kastingu koji će se održati u utorak, 4. novembra, u 14h na sceni Pozorišta.
Za ulogu u predstavi, za koju raspisuju kasting, potreban je dečak romske nacionalnosti, starosne dobi od 10 do 18 godina.
Potrebne veštine su gluma i pevanje:
- “Za kasting je poželjno pripremiti jednu pesmu koju ćete otpevati, a ukoliko svirate, ponesite i svoj instrument (nije obavezno).”, kažu iz Pozorišta.
- Na kastingu će se čitati i monolog iz predstave. Štampani primerak monologa može se podići na portirnici Pozorišta (službeni...

Nastavak na kult-URA.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasting za ulogu romskog dečaka

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2014, 07:56

NIŠ – Narodno pozorište u Nišu raspisuje kasting za mušku ulogu u predstavi „Dvanaest gnevnih žena“ u režiji Ivana Vukovića...Zainteresovani će imati priliku da se predstave uživo na kastingu koji će se održati u utorak, 4.novembra u 14 sati na sceni pozorišta...Za ulogu u predstavi,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.