Ovako je Prins oterao Kim Kardašijan sa bine: Zvao je da plešu, ona pozirala

Izvor: B92, 22.Apr.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Prins oterao Kim Kardašijan sa bine: Zvao je da plešu, ona pozirala

Kada Prins želi da igrate, onda igrate.

Te sudbonosne noći 2011. godine, muzička ikona Prince je pozvao Kim Kardašijan da mu se pridruži na bini u Madison Skver Gardenu.

Njih dvoje su različiti na toliko mnogo nivoa da ne možemo čak ni da započnemo tu temu, da nikako ne možemo da ih zamislimo da se uklope na bilo koji način.

Kim očigledno nije shvatila da kada vas Prins pozove na binu da igrate, treba da odlepite i plešete do ludila. Ali umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga, Kim je došla na binu, tapšala i malo drmusala glavu dok je Prins igrao.

Nezadovoljan njenim manjkom entuzijazma i plesnih veština, Prins je igrao oko rijaliti zvezde pre nego što ju je ukorio jednostavnim: "Silazi sa bine".

Evo još jednog ugla čudnog događaja:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.