Ona peva o botovima i pita se gde je njen sendvič i laptop: Da li ste čuli pesmu?

Izvor: B92, 02.Sep.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona peva o botovima i pita se gde je njen "sendvič i laptop": Da li ste čuli pesmu?

Reperka se do sada uvek bavila tabu temama i društvenim fenomenima na sarkastičan način. Tekst njene nove pesme “Bot” je više nego provokativan.

Ivana Rašić umetničko MC Sajsi je pre par dana predstavila novu pesmu pod nazivom “Bot”. Svi dobro znamo šta su botovi i koja su njihova zaduženja. Sajsi na samom kraju pesme poručuje: “Hoću sendvić i laptop”.

“Reperka intrigira publiku govoreći o društvenom fenomenu koji poredi sa sadističkim ljubavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnosom i vezom”, napisano je u najavi za MTV kanal.

Linije teksta iz pesama MC Sajsi postale su deo svakodnevnice. “Ja fensi, ti nula” iz pesme “Nadrkano hodanje” vrlo je zastupljena među mlađom populacijom, ali i među onim malo starijim.

Reperka je postigla najveću popularnost pesmom “Mama” koja je objavljena u septembru 2011. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.