Omiljeni filmski negativac vraća se u Ratove zvezda

Izvor: B92, 25.Jun.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omiljeni filmski negativac vraća se u Ratove zvezda

Potvrđeno je: Džejms Erl Džouns našao se u glumačkoj postavi koja će se naći u novom filmu franšize Ratovi zvezda – Rogue One: A Star Wars Story.

Ovo znači – ako ovo uopšte treba objašnjavati – da se u epsku filmsku priču, nakon 33 godina vraća omiljeni negativac, Dart Vejder (ako ne računamo Epizodu III: Osveta Sita, iz 2005).

Džejms Erl Džouns "pozajmio" je svoj glas moćnom gospodaru Sita ili, ako vam se više sviđa, Anakinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skajvokeru, koji je u prvoj trilogiji bio rastrzan između sila Svetla i Tame.

Podsećamo, radnja filma Rogue One smeštena je u vreme koje prethodi prvoj Star Wars trilogiji i pratimo priču kako i zašto su pobunjenici odlučili da ukradu planove za Zvezdu smrti.

Ovo je prvi spin-off serijala o Ratovima zvezda i prvi koji u nazivu nema „epizoda“ i rimske brojeve. Naravno, sledeće godine gledaćemo Epizodu VIII, nastavak sage o porodici Skajvoker (prošle godine smo gledali premijeru Epizode VII: Buđenje sile).

Da se Džouns vraća u ovu filmsku priču potvrdila je predsednica Lucks filma Kejtlin Kenedi, a rekla je: „Da, kratko će se pojaviti. Ali, u ključnom strateškom momentu u budućnosti, njegova uloga će izuzetno porasti.“

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Omiljeni filmski negativac vraća se u Ratove zvezda

Izvor: Radio 021, 25.Jun.2016

Džejms Erl Džouns našao se u glumačkoj postavi koja će se naći u novom filmu franšize Ratovi zvezda – Rogue One: A Star Wars Story...Džejms Erl Džouns "pozajmio" je svoj glas moćnom gospodaru Sita ili Anakinu Skajvokeru, koji je u prvoj trilogiji bio rastrzan između sila Svetla i Tame...Podsećamo,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.