Oglasila se misica u koju je Kris Braun uperio pištolj: Psovao me je i terao napolje

Izvor: B92, 31.Avg.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se misica u koju je Kris Braun uperio pištolj: "Psovao me je i terao napolje"

Kuću muzičke zvezde Krisa Brauna opkolila je policija, posle dojave misice Kalifornije Bejli Kjuran da joj pevač preti pištoljem. Posle višesatne opsade izašao je i uhapšen je.

Kris je pre nego što ga je uhapsila policija kroz prozor kuće bacio ranac u kojem su se nalazila dva pištolja i droga.

Bejli je ispričala da je sve počelo kada je ona sa nekoliko drugarica uživala u đakuziju u njegovoj kući. Osim velikog društva tu se našao i prodavac dijamanata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je Krisu nudio ekskluzivne ogrlice.

“Jedna ogrlica mi se posebno svidela i želela sam da priđem da je vidim kada je Kris načisto poludeo, počeo da me psuje, a onda izvadio pištolj, uperio ga u mene i isterao me napolje”, kaže ona dodajući da i pre nekoliko dana isterao pet devojaka iz kuće na nasilan verbalno nasilan način.

“Dva njegova prijatelja su me ispratila do kapije. Jedan od njih mi je doneo cipele i telefon, a zatim mi je ponudio da potpišem ugovor kojim se obavezujem da o tome neću govoriti. Naravno, odbila sam”

Bejli je priznala da je u kući bilo alkohola i droge, ali je odbila da priča o tome.

“Ne želim dalje nevolje sa Krisom, niti sa bilo kim drugim. Govorim samo o ovom problemu. Šta biste vi uradili da vam je neko uperio pištolj u lice?”, zaključila je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon opsade kuće uhapšen Kris Braun. Pretio pištoljem i vređao mis Kalifornije

Izvor: Prva.rs, 31.Avg.2016

Kris je pre nego što ga je uhapsila policija kroz prozor kuće bacio ranac u kojem su se nalazila dva pištolja i droga.. Bejli je ispričala da je sve počelo kada je ona sa nekoliko drugarica uživala u đakuziju u njegovoj kući. Osim velikog društva tu se našao i prodavac dijamanata koji je Krisu...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.