Odlazak legende: Preminuo poznati reper Prodidži, uzrok smrti još nepoznat

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak legende: Preminuo poznati reper Prodidži, uzrok smrti još nepoznat

Reper Prodidži iz legendarnog dua Mob Dip preminuo je u 42. godini, nakon dužih problema sa zdravljem.

Zvezda hip-hopa, čije pravo ime je Albert Džonson, bio je na turneji u Las Vegasu gde je nastupao s ostalim legndarnim imenima iz ovog muzičkog žanra, kada je primljen u bolnicu.

Kako je preneo "Independent", poznati reper, koji je muzikom počeo da se bavi još u 15. godini, imao je više zdravstvenih komplikacija kroz život, a najviše sa manjkom crvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << krvnih zrnaca.

Mobb Deep rapper Prodigy dies https://t.co/ibfPe3d8nT pic.twitter.com/Y4vvgYJJTw

Ipak, još nije potvrđeno šta je tačan uzrok smrti čoveka koji je s drugim članom grupe, Havokom, obeležio scenu hitovima poput "Quiet Storm", "Burn", "G.O.D. Pt. III", "Get Away"...

Njihov album "Infamous" prodat je u preko 500.000 primeraka kada je izašao 1995. godine.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo reper Prodidži

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 08:09

Reper Prodidži, član dvojca Mob Dip, preminuo je 42. godini u Las Vegasu..."Sa velikom tugom i nevericom saopštavamo da je naš dragi prijatelj Ambert Džonson, svima poznat kao Prodidži iz legendarnog njujorškog dvojca Mob Dip, preminuo. Prodidži je zbrinut u bolnici pre nekoliko dana zbog komplikacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.