Obožavaoci upozorili majku poznatih manekenki zbog fotografije koju je objavila

Izvor: B92, 04.Dec.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavaoci upozorili majku poznatih manekenki zbog fotografije koju je objavila

Majka danas daleko poznatih manekenki Điđi i Bele Hadid je jedna vrlo ponosna majka, naročito od pre nekoloiko dana kada su se njene dve mezimice prošetale pistom velikog šoua Viktorijas sikreta.

Mama Jolanda objavila je fotografiju svojih ćerkica koje poziraju još kao male sa anđeosklim krilima golišave, a na fotografiji mama je dopisala: "Snovi se zaista ostvaruju, Viktorijas sikret revija 2016.“

Iako je ova fotografija prilično nevina, složićete se da je internet u poslednje vreme nesigurno mesto i pitanje je gde bi mogla da završi, ali izgleda da Jolada nije brinula o tome.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obožavaoci besni: "One nisu Viktorijini anđeli, nemaju nimalo seksepila u sebi"

Izvor: Press, 05.Dec.2016, 14:34

Još od prošle godine polemiše se na temu manekenki Kendal Džener, Džidži Hadid i Bele Hadid i da li je njima mesto u Viktorijas sikret šouu. . Foto:B92.net. One su i ove godine bile deo šoua, a obožavaoci Viktorijinih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.