Obeležavanje godišnjice Pošta Srbije u muzeju PTT-a

Izvor: Beta, 19.Apr.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležavanje godišnjice Pošta Srbije u muzeju PTT-a

BEOGRAD, 19. aprila 2015. (Beta) - Koncertom tradicionalne srpske muzike u muzeju PTT-a u nedelju je počelo obeležavanje 175. godišnjice od osnivanja "Pošte Srbije", kao i 70 godina od osnivanja Kulturno umetničkog društva "Djoka Pavlović".

"Želimo da sve naše sekcije, folklorna sekcija u kojoj se nalaze dečiji, ansambl veterana i izvodjački ansambli, narodni orkestar, grupa pevača, mešoviti hor, pokažu šta su sve stvarali ovih godina i da na najbolji način predstavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i 'Poštu Srbije' i Društvo", izjavio je za agenciju Beta izvršni direktor "Pošta Srbije" i predsednik Upravnog odbora KUD "Djoka Pavlović" Mihajlo Jovanović.

On je istakao da je "Pošta Srbije" jedna od najstarijih državnih institucija Srbije, koja uspešno posluje 175 godina i pored toga podržava i KUD "Djoka Pavlović".

Prema njegovim rečima, godišnjica osnivanja tog Društva biće obeležena širom Srbije, a od datuma manifestacija naveo je 23. maj u Užicu i 7. jun u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

70 godina od osnivanja KUD-a ``Djoka Pavlović``.

Izvor: Beta Video, 19.Apr.2015

BEOGRAD - Koncertom tradicionalne srpske muzike u muzeju PTT-a večeras je počelo obeležavanje 175. godišnjice od osnivanja ``Pošte Srbije``, kao i 70 godina od osnivanja Kulturno umetničkog društva ``Djoka Pavlović``.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.