O jugoslovenskoj ideji i stvaranju Jugoslavije u MIJ

Izvor: Beta, 28.Nov.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O jugoslovenskoj ideji i stvaranju Jugoslavije u MIJ

BEOGRAD, 28. novembra 2014. (Beta) - Muzej istorije Jugoslavije (MIJ) organizuje u subotu, 29. novembra u 14.00 sati tribinu o jugoslovenskoj ideji i stvaranju države Jugoslavije.

Tribina će biti prva u novom programu "Razgovori o Jugoslaviji: uvod u (post) jugoslovenske studije", koji će MIJ organizovati povodom 100 godina od početka Prvog svetskog rata.

Na tribini učestvuju književnik i publicista iz Sarajeva Muharem Bazdulj, saradnik Instituta za noviju istoriju Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Srdjan Milošević i sociolog Jovo Bakić, navodi se u najavi.

Program "Razgovori o Jugoslaviji..." posvećen je kulturološkoj analizi raznih jugoslovenskih fenomena, kroz predavanja, svedočanstva, tribine, debate, seminare, radionice i čitalačke grupe.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razgovori o Jugoslaviji: Svedočanstva, tribine, debate..

Izvor: Blic, 28.Nov.2014

Tribina o jugoslovenskoj ideji i stvaranju države Jugoslavije biće održana sutra u 14 sati u Muzeju istorije Jugoslavije (MIJ), kao prva u okviru novog programa "Razgovori o Jugoslaviji: uvod u (post) jugoslovenske studije"...Na tribini učestvuju Muharem Bazdulj, književnik i publicista iz Sarajeva,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.