Nezaboravni nastupi i skandali: Gole grudi, ajkule i srednji prst

Izvor: B92, 08.Feb.2016, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezaboravni nastupi i skandali: Gole grudi, ajkule i srednji prst

Ove godine na “Super Bowl-u“ nastupili su Bijonse, britanski bend Coldplay i Burno Mars koji su obezbedili 15 minuta zabave.

Pojavljivanje na “Super Bowl-u“ je stvar prestiža, a organizatori pozivaju samo najveće zvezde koje se rado odazivaju, jer znaju da će ih gledati 110 miliona gledalaca i da će to biti sjajna prilika za ličnu promociju.

Nekada je bilo dovoljno samo da se pojavite i da otpevate, ali svake godine lestvica se podiže sve više i izvođači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se bore da u tehničkom smislu impresioniraju publiku.

Pokojni kralj pop muzike Majkl Džekson je 1993. godine podigao gledanost za 8,6 odsto u odnosu na ranije godine. Otpevao je miks svojih najvećih hitova okružen sa 3.500 dečaka i devojčica. Ovo je bio prvi nastup za koji je tražen bis.

Pevačica Kejti Peri se pridržavala svoje standardne šarene forme u toku nastupa. Kostimi i scenografija su bili kao iz nekog animiranog Piksarovog filma. Najveća zvezda ovog nastupa je bila ajkula, odnosno kostimirani muškarac sa leve strane koji je zaboravio korake.

Kraljica pop muzike Madona za potrebe svog nastupa imala je angažovanu vojsku stilista koji su je pratili u toku nastupa. Jedan mali gaf je pao u zaborav. Naime, sa njom su nastupile reperke Niki Minaž i MIA koja je u jednom momentu pokazala srednji prst publici. Madona je oborila rekord gledanosti i njen nastup je pratilo 112,5 miliona ljudi.

Najveći skandal se dogodio 2004. godine kada je pevač Džastin Timberlejk prilikom cepanja kostima Dženet Džekson otkrio grudi pevačice, koja se nakon nastupa izvinjavala publici širom sveta zbog neprijatnosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.