Naslov koji je šokirao Ameriku: Čuveni glumac je biseksualac?

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslov koji je šokirao Ameriku: Čuveni glumac je biseksualac?

Najnovije izdanje magazina "Star“ na naslovnoj strani donosi naslov koji je šokirao svet: Bred Pit je biseksualac.

Naime, iako američka javnost sumnja u istinitost ovog članka mnogi su se nasmejali navodima da čuveni glumac voli i muškarce i žene.

"Ne želim da definišem seksualnu orijentaciju Breda Pita, ali kakva god da je – privlače ga muškarci“, kaže Šam Ibrahim, umetnik iz Los Anđelesa.

On je stalni gost kafića i barova te kaže da Bredove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veze sa muškarcima traju više od decenije, a da je on upoznat sa detaljima barem jedne takve veze – kada je Bred navodno unajmio porno glumca Kamerona Foksa.

“Kada je Foks stigao tamo, asistent ga je sačekao i odveo do hotelske sobe u kojoj je bio Pit. Pogledao ga je, dao mu hiljadu dolara i zatražio da ode. Kameron nije bio privlačan u stvarnosti koliko na fotografijama, pa pretpostavljam da Bred ima izbirljiv ukus“

Nažalost, glumac je prošle godine preminuo u 36. godini pa ne može da potvrdi istinost ove priče.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslov koji je šokirao Ameriku: Bred Pit je biseksualac?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2015

Najnovije izdanje magazina "Star“ na naslovnoj strani donosi naslov koji je šokirao svet: Bred Pit je biseksualac...Naime, iako američka javnost sumnja u istinitost ovog članka mnogi su se nasmejali navodima da čuveni glumac voli i muškarce i žene...- Ne želim da definišem seksualnu orijentaciju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.