Naša legendarna glumica se užasava od napumpanih žena: Unakažavaju se naduvavanjem

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša legendarna glumica se užasava od "napumpanih" žena: "Unakažavaju se naduvavanjem"

Jelisaveta Seka Sablić leto provodi na primorju, gde odmara u porodičnoj kući.

Sekino pojavljivanje u spotu Severine izazvalo je veliko interesovanje publike i veliki broj komentara.

Dopao mi se taj scenario jer prvo što uradim, tražim da mi pošalju priču. Videla sam da ova priča ima poruku, a nama diktiraju kako da živimo, svi smo kao sa trake. Čas se promovišu silikoni, čas anoreksija. Igram onu kontrolorku koja se stara da sve bude onako kako je diktirano, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a onda se na kraju vidi da i ona žudi i čezne za tim silikonima i drugim fazonima“, kazala je Seka.

Čuvena glumica prokomentarisala je da li su istinite glasine da je se podvrgla plastičnoj operaciji.

Nisam baš za to. Jesam za to da žena pomogne sebi, da produži vek, da reši neki problem. Ali da se unakažavaju naduvavanjem, to je blesavo. Užasnem se kad vidim te veštačke grudi, a one moraju da posle imaju potomstvo“, kazala je Seka za jednu emisiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.