Nakon 6 godina: Gorillaz se vraća sa pesmom o Trampu

Izvor: B92, 20.Jan.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 6 godina: Gorillaz se vraća sa pesmom o Trampu

Trijumfalni povratak omiljenog animiranog benda Gorillaz kojeg predvodi Damon Albarn, podudara se sa jednim od najvećih dana u američkoj istoriji.

Danas, 20. januara, će se nova porodica useliti u Belu kuću, a SAD dobijaju novog predsednika, Donalda Trampa.

Nakon šest godina tišine, Gorillaz neočekivano objavljuju spot za pesmu Hallelujah Money, a pesma je politički obojena.

Bendžamin Klementajn pozajmio je svoj glas za pesmu i peva o moći i korupciji, a u spotu možemo videti brojne scene od osoba sa belim kapuljačama do strašnih klovnova i scena unutar Trampovog tornja.

Pogledajte.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nakon šest godina, Gorillaz se vratio sa pjesmom o Trampu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2017

Trijumfalni povratak omiljenog animiranog benda Gorillaz kojeg predvodi Damon Albarn, podudara se sa jednim od najvećih dana u američkoj istoriji...Danas, 20. januara, će se nova porodica useliti u Bijelu kuću, a SAD dobijaju novog predsjednika, Donalda Trampa...Nakon šest godina tišine, Gorillaz...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.