Najpopularnija pevačica na svetu: Posle četiri godine pauze se vraća

Izvor: B92, 30.Avg.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularnija pevačica na svetu: Posle četiri godine pauze se vraća

Magazin "Bilbord" danas je objavio vest da će se novi album britanske pevačice Adel pojaviti krajem godine.

Adel je nakon drugog studijskog albuma pod nazivom “21” napravila pauzu od skoro četiri godine i kako je rekao dobro obavešten izvor za “Bilbord” pevačica ne želi da razočara fanove.

Njen poslednji album je prodat u 30.000.000 primeraka širom sveta. Ne postoji nijedna top lista na kojoj album ove pevačice nije završio na prvom mestu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Njen novi album bi trebalo da se zove “25” što će biti logičan nastavak, s obzirom da su i prethodni albumi bili obeleženi brojem godina u kojima je Adel napisala album.

"Bilbord" je otkrio da će se album pojaviti krajem godine i da su na njemu radili autori kao što su Rajan Teder iz grupe “One Republic” i Maks Martin, tvorac velikog broja hitova u poslednjoj deceniji.

Sada još samo ostaje da vidimo da li je izvor imao tačne informacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.