Nagrada za muziku iz serije Branio sam Mladu Bosnu

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za muziku iz serije "Branio sam Mladu Bosnu"

Bilja Krstić i Miki Stanojević dobili su nagradu za najbolju muziku za seriju "Branio sam Mladu Bosnu", u četvrtak na FEDIS - festivalu domaćih igranih serija.

Festival je održan u četvrtak u KC Čukarica. U konkurenciji je bilo osam domaćih i tri serije iz regiona.

Da podsetimo, Bilja Krstić i Miki Stanojević dobili su glavnu nagradu za pomenuto ostvarenje Srđana Koljevića i na filmskom festivalu Sofest.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Mlada Bosna" najbolja, Jagodići i Fazlinovići najgledaniji

Izvor: Danas, 09.Okt.2015

Pobednik petog FEDIS-a, festivala posvećenog televizijskim serijama, jeste ostvarenje "Branio sam mladu Bosnu”, koju je stručni žiri proglasio za najbolju televizijsku seriju snimljenu 2014. godine. Zlatna Antena za najgledaniju domaću seriju pripala je "Jagodićima" a za najpopularniju TV seriju...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.