Monika Beluči voditeljka 70. Kanskog filmskog festivala

Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči voditeljka 70. Kanskog filmskog festivala

Italijanska glumica Monika Beluči biće voditeljka na otvaranju i na zatvaranju 70. Medjunarodnog filmskog festivala u Kanu, prenela je danas televizija Kanal plus.

Monika Beluči (52) naslediće francuskog glumca i komičara Lorana Lafita, koji je vodio ceremoniju prošle godine, posle Lambera Vilsona, dva puta u ulozi domaćina, i Odri Totu. Ona je već bila voditeljka u Kanu 2003. godine.

Španski reditelj Pedro Almodovar biće predsednik žirija 70. izdanja najznačajnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svetske filmske smotre koja će biti održana od 17. do 28. maja.

Televizija Kanal plus, koja je koproducent i ima ekskluzivna prava za prenos ceremonija Kanskog festivala, navela je u saopštenju da Monika Beluči ima dugu istoriju prijateljstva s tim festivalom, gde se prvi put pojavila 2000. da predstavi film "Pod sumnjom" Stivena Hopkinsa.

Ona je bila članica žirija 2006. kada je predsedavao Vong Kar-vai.

- Monika Beluči se s lakoćom snalazi u svim žanrovima, od komedije do drame - navodi se u saopštenju, i dodaje da je igrala za prestižne reditelje kao što su Bertran Blije, Danijela Tompson, Fransis Ford Kopola, Teri Gilijam, Mel Gibson, Sem Mendes, Spajk Li, nedavno je gostovala u trećoj sezoni "Tvin Piksa" Dejvida Linča, a da njen novi film, "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, izlazi u Francuskoj 12. jula.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Monika Beluči voditeljka 70. Kanskog festivala

Izvor: OkRadio.rs, 21.Mar.2017

Italijanska glumica Monika Beluči biće voditeljka na otvaranju i na zatvaranju 70. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, prenela je televizija „Kanal plus“. Nakon francuskog glumca i komičara Lorana Lafita, koji je vodio ceremoniju prošle godine, 52-godišnja Monika pojaviće se na poziciji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.