Moj privatni Ajdaho sutra na Filmstreet-u

Izvor: Akter, 22.Avg.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moj privatni Ajdaho" sutra na Filmstreet-u

U okviru popularnog beogradskog Filmstreet festivala u ponedeljak, na uglu Palmotićeve i Milutina Bojića biće prikazan film "My own private Idaho" (Moj privatni Ajdaho)

"Moj privatni Ajdaho" je drama iz 1991. u kojoj su igrali River Feniks, Kjanu Rivs, Džejms Ruso. Radnja prati prijateljstvo između dvojice mladićakoji žive na ulicama Portlanda u Oregonu i prodaju svoje telo ženama, ali i muškarcima.

Majk je povučen i tih, gej koji pati od narkolepsije, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je, napušten kao dete, opsednut da pronađe svoju majku. Skot je odmetnik dobrostojeće porodice čiji je jedini cilj u životu da postidi svog oca. Zajedno kreću u potragu za Mikovom majkom putujući iz Portlanda u Ajdaho.

Film počinje u sada već standardnom terminu Filmstreet festa - u 20.30 sati, podsećaju organizatori.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.