Mikser festival od 3. do 8. juna

Izvor: Beta, 24.Apr.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikser festival od 3. do 8. juna

BEOGRAD, 24. aprila 2014. (Beta) - Mikser festival biće održan od 3. do 8. juna 2014. godine na više od 40 lokacija u beogradskoj Savamali, a u programima će učestvovati više od 1.000 umetnika, najavili su u četvrtak organizatori.

Programske celine festivala biće inspirisane sloganom "Održiva utopija", sa idejom da kreiraju smernice za dalji razvoj kvarta Savamala, ali i da preispitaju mesto kulture i umetnosti u društvu, navodi se u saopštenju.

Inspirisan najavama >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << projekta "Beograd na vodi", Mikser festival organizovaće razgovore i razmenu ideja izmedju lokalnog stanovništva, stručnjaka u oblasti arhitekture i urbanizma i investitora, kako bi se našao optimalan model za budući razvoj Savamale.

Prethodnih pet Mikser festivala okupilo je oko 6.000 učesnika iz raznih kreativnih disciplina, čije je stvaralaštvo videlo skoro 450.000 posetilaca, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.