Mi plešemo: Koncert Davorina Bogovića i grupe Oktobar

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mi plešemo: Koncert Davorina Bogovića i grupe "Oktobar"

Davorin Bogović, nekadašnji pevač grupe "Prljavo Kazalište" nastupiće sa svojim aktuelnim sastavom "Davorin i Bogovići" 14. februara u Centru za kulturu "Božidarac". Pre njih koncert će održati Tanja Jovićević.

Grupu Davorin i Bogovići osnovao je 1988. godine. Snimili su album ,"Sretno dijete" sa kojeg se posebno izdvojio hit „Moja voljena”, a krajem prošle godine i novo izdanje "Mijene" (Dallas Records).

Beogradska publika će na Dan zaljubljenih plesati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne samo uz novije Davorinove pesme, već najviše uz vanvremenske hitove Prljavog kazališta kojima je upravo on dao autentičnost, a na kojima bazira nastupe u okviru turneje ,,Mi plešemo! 2015”, nazvane po najvećem hitu novog talasa

Turnejom obeležava 35 godina od izlaska kultnog albuma ,,Crno-bijeli svijet" pa će na repertoaru biti i "Sve je lako kad si mlad”, "Moderna devojka”, "Sretno dijete”, "Korak do sna”, "Subotom uveče”, "Neka te ništa ne brine”...

Gosti na koncertu biće Tanja Jovićević i grupa "Oktobar" na čijem će se repertoaru naći najveći hitovi "Oktobra 1864", poput pesama "Crni ples", "Denis", "Želim te", ,"E 7/9", "Carte blanche", kao i nekoliko pesama od EKV-a u kojima je Tanja učestvovala.

Ulaznice su u pretprodaju po promotivnoj ceni od 800 dinara i dostupne su u Feliks šopu (TC Sremska, I sprat). Od 10. februara cena ulaznice iznosiće 900 dinara, a ukoliko ih ostane, moći da se kupe i pred sam koncert, na ulazu u Božidarac, po ceni od 1.000 dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Davorin Bogović i Tanja Jovićević na Vračar Rocks festivalu

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 15:03

U autentično uređenom, ex-Yu inspirisanom prostoru koncertne sale Centra za kulturu Božidarac, u subotu, 14. februara, održaće se koncert kakav do sada nismo bili u prilici da vidimo na Vračar Rocks festivalu … niti u Beogradu!..Davorin Bogović, foto: Promo..Koncert će evocirati uspomene na...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.