Izvor: Politika, 01.Apr.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Memoari jedne buve

U pejzažu pustoši i razaranja, tri lika se upuštaju u avanturu, koja će im promeniti živote. Ova plesna  priča smeštena je u komad „Memoari jedne buve” kompanije Sol Piko iz Barselone, a publici je predstavljen na sceni Beogradskog dramskog pozorišta u okviru 12. Beogradskog festivala igre. 

Na smešan i opor način u žaru „drumskog filma” kritikuje se medijski osvrt i prikrivanje stvarnih posledica ekonomske krize. Predstava snažno zadire u srž ove teme. Klasična >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i elektronska muzika mešaju se sa vizuelnim prikazom i dozom crnog humora, kako bi zajedno opisali svež i lični doživljaj vezan za najveći izazov koji je zadesio Evropu posle Drugog svetskog rata.

A. K.

objavljeno: 01.04.2015.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.