Mali princ u bioskopu Sinepleks

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mali princ" u bioskopu "Sinepleks"

Film "Mali princ" biće prikazivan na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City u subotu, 28. novembra u periodu od 12 do 17 časova. Premijera filma je zakazana za 18 časova.

Za posetioce će biti organizovano druženje sa glumačkom ekipom koja je učestvovala u sinhronizaciji filma na srpski jezik, među kojima su Jelena Tomašević, Mihajlo Miša Janketić, Anđela Džaferović, Aleksa Radujko, Nikola Bulatović, Dragan Vujić Vujke, Ivan Jevtović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Snežana Jeremić Nešković, Milan Antonić, Predrag Damjanović, Nataša Balog i mnogi drugi.

U užurbanom modernom vremenu Devojčica odrasta uz strogu, ambicioznu i požrtvovanu majku koja je priprema za realan život u svetu odraslih. Ona upoznaje Avijatičara, suseda, starijeg ekscentričnog, ali ljubaznog čoveka i među njima se rađa toplo i iskreno prijateljstvo.

On je uvodi u neobičan svet gde je sve moguće, svet u koji ga je davno uveo Mali Princ, dečak sa druge planete koga je sreo kada se njegov avion srušio u Sahari. Tako počinje magično i emotivno putovanje Devojčice kroz njenu sopstvenu imaginaciju i kroz univerzum Malog Princa. Ona ponovo pronalazi svoje detinjstvo i shvata da su veze među ljudima ono što je najvrednije u životu, a da se najbitnije stvari prepoznaju srcem.

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Hotel Transilvanija 2“, „Snupi i Čarli Braun - Film o klinjama“ i „Kokosaurus – mali dinosaurus“ sinhronizovani na srpski jezik.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.