MOŽETE SAD DA VREĐATE NJEGA, MOJU MAJKU, MENE... Balaševićeva ćerka otkrila OVO, komentari PLJUŠTE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽETE SAD DA VREĐATE NJEGA, MOJU MAJKU, MENE... Balaševićeva ćerka otkrila OVO, komentari PLJUŠTE!

Reakcije se samo nižu!

Jelena Beba Balašević, ćerka Đorđa Balaševića, u poslednje vreme se neretko javno oglašava na svom Fejsbuku vezano za očevu karijeru, ili u njegovo ime, pa je to učinila i sada, što je ekspresno izazvalo brojne reakcije.

Ovoga puta, ona se oglasila povodom autorskih prava na pesme. Balaševići su se ozbiljno pozabavili zaštitom Đoletovih pesama kad je Jutjub u pitanju, potpisali ugovor...

Beba je sve to podrobno objasnila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda su usledile, očekivano, brojne reakcije Balaševićevih obožavalaca. Ovako je počela:

E, žao mi je što je došlo do toga da se ove stvari moraju objašnjavati... ali ajde...

Sigurna sam da mnogima ipak ne, a još sam sigurnija da onima koji su sada puni uvreda i loših reci ne vredi ni objašnjavati ali kazem opet: ajde...

Od kada postoji YouTube svako ko je hteo da okači tatinu pesmu, okačio je. I u redu...

Neki su na tome (pošto vidim da se uporno pominje zarada) i zarađivali, neki nisu hteli...

OK...

Pogledajte šta je sve napisala:

Evo i najaktuelnije Balaševićeve pesme "Unikatna" koja je, zahvaljujući zaraznoj melodiji i, uobičajeno, divnom Đoletovom tekstu, njegovim obožavaocima odmah "ušla u uši":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.