Ljubomir Bandović kao Kontraš večeras u Mikser teatru

Izvor: Studio B, 04.Mar.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomir Bandović kao "Kontraš" večeras u Mikser teatru

U Mikser teatru večeras će biti odražana monodrama "Kontraš" Duška Premovića, u izvođenju Ljubomira Bandovića.

Kako je saopšteno iz Miksera, "Kontraš" je pitka, vesela i gledljiva komedija naravi, koja u isto vreme navodi na smeh, bes i suze.

Bandović, dobitnik brojnih priznanja u zemlji i regionu, izaćiće na scenu Mikser House-a u ulozi neponovljivog hroničara današnjice koji na svet oko sebe gleda na satiričan i nadasve komičan način.

Glumac >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 2000. godine.

Autor predstave je Duško Premović, dramatug, dobitnik nagrada Fipresci, na Filmskim susretima u Nišu 2009. godine, Korona karpat na Festivalu igranih TV filmova u Kijevu (Ukrajina), Zlatnog viteza na Moskovskom festivalu, kao i Nagrade grada Beograda za film Flešbek.

Karte po ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi).

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.