Kontroverzna glumica optužila javno verenika da je vara, a onda je u hotelu vrištala zbog pokušaja ubistva

Izvor: B92, 25.Jul.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontroverzna glumica optužila javno verenika da je vara, a onda je u hotelu vrištala zbog pokušaja ubistva

Kontroverzna glumica i pevačica Lindzi Lohan i dalje pravi probleme.

Lindzi je objavila na društvenim mrežama niz fotografija na kojima je njen verenik, Egor Tarabasov, u provodu.

I ja sam takva bila sa 23. To su glupa vremena, sve se menja kad napuniš 26 ili 27. Hvala ti što nisi došao kući večeras. Slava menja ljude“, napisala je Lohan.

U sledećoj objavi ga je optužila da je vara sa Dašom Paševinkom, njenom bivšom prijateljicom, koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je nazvala “ruskom ku**om“.

Kada su se strasti smirile na Snepčetu je molila verenika da joj oprosti i da se vrati kući. Sve je što je objavila kasnije je obrisala, a onda je ničim izazvana na Tviteru napisala: “Trudna sam“.

Kada se verenik vratio kući, opet su nastali problemi. Kako prenosi britanski “San“ piše da je glumica u jednom trenutku počela da viče i da je verenik pokušao da je ubije: “Pomozite, hoće da me zadavi“, vikala je glumica, navodno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRISCI PROBUDILI KOMŠILUK Glumica optužila dečka da ju je varao i tukao, intervenisala policija

Izvor: Blic, 25.Jul.2016

Lindzi Lohan probudila je ceo komšiluk vriscima, nakon što je njen verenik u pet ujutru navodno pokušao da je ubije...Policija je intervenisala u glumičinom domu u Londonu i probila ulazna vrata, nakon što su ih pozvali stanari okolnih kuća...Lindzi je optužila svog verenika, ruskog milionera...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.