Klizalište na „Tašu“ do 15. februara

Izvor: Vostok.rs, 23.Jan.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klizalište na „Tašu“ do 15. februara

Ljubitelji klizanja do 15. februara mogu da posete najveće klizalište na Balkanu koje je otvoreno na Tašmajdanu. Pored klizanja, posetioci imaju priliku da  uživaju i u festivalu „ICE@TAŠ“ koji nude  različite sadržaje, poput  muzičkog, sportskog, scenskog i animiranog programa.

Svim đacima obezbeđen je i značajan broj besplatnih termina za klizalište.

Festival „ICE@TAŠ“ i klizalište na Tašmajdanu podržala je kompanija NIS u cilju promovisanja sportskih vrednosti  i ulaganja u zajednicu.
 

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Zimska bajka u Novom Sadu uz podršku NIS-a

Izvor: Vostok.rs, 24.Jan.2017, 10:33

U Dunavskom parku  u Novom Sadu održava se  manifestacija  „Ledena šuma“ koju  je podržala kompanija NIS u okviru svog društveno odgovornog programa  „Zajednici Zajedno“. . . Svi ljubitelji klizanja imaju priliku da uživaju u jedinstvenom zimskom ambijentu, koji je Dunavski park...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.