Kilersi u novom spotu otkrivaju Las Vegas kakav do sada niste videli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kilersi u novom spotu otkrivaju Las Vegas kakav do sada niste videli!

Kilersi najavljeni za spektakularno otvaranje najvećeg srpskog festivala.

Kilersi, zvezde ovogodišnjeg Exita i jedan od najvećih bendova našeg vremena objavili su spot za novi singl "The Man"! Sa moćnim ritmom koji nosi sve pred sobom, ova pesma je punokrvna stadionska himna, koja je već osvojila svet! „Ljubitelji muzike, radujte se! Snimili smo spot za The Man“ – stoji na Tviter nalogu Kilersa, uz sveže objavljen video za ovu numeru.

Kao što se dalo naslutiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz prethodno objavljenog trejlera, spot prati pevača grupe Brandona Flowersa u klasičnom okruženju Las Vegasa, od kockarnica, preko velikih bulevara, kako se priprema za šou uz go-go plesačice, sve do pustinjskih bespuća Nevade. I baš kao što biva u gradu greha – od sjaja do očaja!

Inače, novi singl su izveli na svojim skorašnjim nastupima u okviru letnje turneje, u sklopu koje će naredne srede, 5. jula, prvi put pevati i u Srbiji. Biće to koncertni spektakl za otvaranje ovogodišnjeg Exit festivala. Kilersi su nedavno imali nastup iznenađenja na najvećem britanskom festivalu Glastonbury, a pogledajte kako je to izgledalo:

Njima će se na otvaranju Exit festivala, u sredu, 5. jula, pridružiti i Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah, a među zvezdama naredne četiri noći izdvajaju se i Liam Gallagher, Years & Years, Jason Derulo, Roisin Murphy, Paul Kalkbrenner, Solomun i Dixon, Nina Kraviz, Jesus and Mary Chain, Rag'n'Bone Man, Hardwell, Jake Bugg, The Damned, Princess Nokia, Red Axes i još stotine drugih

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama nestaju pre roka!

Aktuelne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće još najkasnije do petka, 30. juna. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih 1.490 dinara tu su petodnevne ulaznice sa spektakularnim koncertom Kilersa u sredu 5. jula, a iste noći uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na Guarana No Sleep festival. Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.990 za petak (7. jul), 3.590 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul).

Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.