Kejti Prajs otvoreno o svojim seksualnim iskustvima: Ja vodim ljubav

Izvor: B92, 29.Sep.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejti Prajs otvoreno o svojim seksualnim iskustvima: "Ja vodim ljubav"

Kejti Prajs je u Velikoj Britanij postala poznata kao televizijski ličnost i model. Iskoristila je svojih pet minuta slave, pa je napisala knjigu o svom životu, postala voditelj i dobro je poznata po svojim kontroverznim izjavama i bivšim muževima.

Kejti je trenutno na turneji sa svojom emisijom “Veče sa Kejti Prajs" i posećuje gradove širom Velike Britanije i u intimnoj atmosferi sa desetak ljudi priča o svom životu i o iskustvima.

Ona je u poseti Gejtshedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odgovorila na pitanje jednog gledaoca koji ju je pitao – ko je bio njen najbolji je***č?

“Ja se ne je**m, ja vodim ljubav“, kazala je majka petoro dece.

Publiku je zanimalo ko od njenih bivših ima najveći penis, pa je Kejti otkrila da je njen treći muž Kirijan Hajler najviše obdaren.

Ona je takođe otkrila da nema naklonost prema ženama, ali da posle par piće može da se dogodi da ženu koja joj je lepa poljubi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.