Kako će se završiti 6. sezona Igre prestola?

Izvor: B92, 26.Jun.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će se završiti 6. sezona "Igre prestola"?

Sa svojih 69 minuta trajanja, deseta - ujedno i poslednja - epizoda šeste sezone “Igre prestola” biće najduža u istoriji emitovanja ove serije. (Pažnja: Tekst sadrži spojlere!)

To znači da će biti sasvim dovoljno vremena da se zaokruže pojedini događaji i napravi uvod u 7. sezonu, koja će biti emitovana 2017. godine.

Sudeći prema promotivnim fotografijama koje je u sredu objavila televizijska kuća HBO, videćemo suđenje Sersei Lanister i Loralsu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tajrelu zbog bluda i razvrata, kao i sukob između Džejmija Lanistera i Valdera Freja.

Osim toga, doći će verovatno i do razrešenja odnosa Davosa i Melisandre, a videćemo i šta će biti sa Brenom i njegovim istraživanjem novih moći.

Epizoda nosi nazi “The Winds of Winter”, a biće prikazana večeras u 21h na TV kanalu HBO.

Šta vi mislite, šta će se dogoditi?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Večita mučenica" iz serije "Igra prestola" ima veoma zgodnog dečka: Fanovi ga napali

Izvor: B92, 27.Jun.2016, 09:39

Poslednja epizoda šeste sezone “Igre prestola“ emitovana je prethodne večeri, ali ovog puta se nećemo baviti spojlerima već glumicom Sofi Tarner...Omiljena glumica među muškim fanovima serije tumači lik Sanse Stark, poznatija kao “večita mučenica“ u seriji...Crvenokosu lepoticu zapadni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.