Grupa ŠAHT proslavlja rođendan koncertom u Božidarcu

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa ŠAHT proslavlja rođendan koncertom u Božidarcu

Pankeri Šaht tradicionalno proslaviće rođendan koncertom u Božidarcu u petak, 24. febuara u 21 čas, a gosti će im biti bendovi Trula ronansa i Cepini ćunci.

Bend Šaht nastao je davne 1989. godine. Do sada su Roga, Mladen i ekipa sa Vračara snimili 6 studijskih i 3 koncertna albuma i jedini su ulični pank bend iz Jugoistočne Evrope koji je nastupao na najpoznatijem svetskom pank festivalu Wasted (Rebellion) u Velikoj Britaniji.

Najdugovečniji srpski ulični >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pank bend, grupa Šaht, 28 godina postojanja obeležiće uz specijalne goste, beogradski bend Trula romansa i bend Cepine ćunci iz Ladovice.

Trulu Romansu čine bivših i sadašnji članova bendova Birtija, Miki Pirs, Prilično Prazni i PogonBGD. Za samo godinu dana postojanja snimili su čak dva albuma, a prepoznatljivi su po brzom i žestokom punk/hard core stilu.

Cepeni Ćunci postoje od 1991. godine. Potiču iz pankerske prestonice juga Srbije - iz mesta Ladovica. Poslednjih godina su jedan od najaktivnijih bendova na domaćoj pank sceni, a na scenu Božidarca u petak, 24. februara, doneće melodičan gitarski zvuk i krajnje originalne tekstove.

Ulaznice po ceni od 300 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, koštati 400 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.