Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goldi Hon na filmu posle 15 godina

Legendarna holivudska glumica Goldi Hon glumi majku komičarke Ejmi Šumer u novom filmu „Ispaljene“ (Snatched), koji u domaće bioskope dolazi 11. maja. To je njen prvi film još od komedije „Zgodne sestre“ iz 2002.

Reč je o komediji  koji se bavi odnosom ćerke i majke. Nakon što je Emili ostavio dečko, ona se vraća kod majke koje posle nekog  vremena odlučuju da zajedno odu na odmor u Južnu Ameriku.

No, umesto odmora i uživanja, njih dve bivaju otete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Za vreme zarobljeništva njihov odnos ojačava dok pokušavaju da se snađu u džungli i pobegnu.

Komediju je režirao Džonatan Levin,  poznat  po ostvarenjima „Vrela srca“ i  „Noć uoči Božića“, a za scenario je zaslužna Kejti Dipold, „Žestoke devojke“  i „Isterivači duhova“.

Osim Ejmi i Goldi, u filmu glume Ajk Berinholc, Kristofer  Meloni, Oskar Henada i drugi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.