Elemental i Kanđžija & Gole žene u Domu omladine! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elemental i Kanđžija & Gole žene u Domu omladine! (FOTO)

Odličan zvuk i fenomenalni tekstovi

Dom omladine će 6. maja biti ispunjen odličnim zvukom i fenomenalnim tekstovima popularnog hrvatskog benda „ELEMENTAL“, a kao predgrupa ovaj užitak će začiniti takođe veoma popularni hip-hop izvođač Kandžija, sa svojim bendom "Gole žene".

Kanđžija je već deset godina zapaženo ime hip-hop scene regiona, a poslednji album „Nema Labavo“ je zasluženo dobio hvalospeve kako muzičkih kritičara, tako i publike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te se našao na vrhu svih top lista u Hrvatskoj.

Kanđžija je do sada izdao šest albuma, a od prvog demo izdanja je jasno da se radi o izvrsnom MC-u i liričaru specifičnog stila i humora.

Na albumu „Folder sa Golim Ženama“ pridružuje mu se bend „Gole Žene“ te zajedno nižu hitove poput: „Donji Miholjac“, „Crkva“, „Mače“, „Đuro“.

Inače, hit pesma sa poslednjeg albuma Elementala "Goli i bosi dostigao je više od dva miliona pregleda,  a najnoviji spot za pesmu „Ništa“ je dobio odlične kritike stručne javnosti i komentare fanova.

Ulaznice za nastup dva odlična benda, koji su se na brojnim nastupima dokazali kao vhunski koncertni bendovi, mogu se kupiti na biletarnici DD Ticketsa i u Win Win radnjama, a sve informacije se mogu pratiti na facebook stranici eventa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.