Dejvid Bouvi rešio da se penzioniše

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Bouvi rešio da se penzioniše

Ako želite da vidite Dejvida Bouvija uživo, izgleda da nikada više nećete imati priliku za to jer je njegov agent objavio da je slavni muzičar "odlučio da se penzioniše".

Iako se Bouvi nije pojavio na sceni od 2006. godine, mnogi su se nadali da će pop zvezda napraviti trijumfalan povratak na scenu na nekom velikom festivalu, a mogle su da se čuju glasine da bi to moglo da se dogodi na "Glastonberiju" sledeće godine.

Ipak, čini se da se to ipak neće dogoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon što je njegov agent izjavio da je Bouvi "penzionisan" i da "nikada neće ponovo na turneju".

Agent Džon Gidins, koji je prošlog vikenda u Londonu potvrdio je da je nastup Bouvija 2004. na festivalu "Isle of Vight" bila poslednja prilika da ga publika u Velikoj britaniji vidi uživo.

- Dejvid je jedan od najboljih umetnika sa kojim sam ikada radio. Ali sada svaki put kad ga vidim, pre nego što počnemo razgovor, on kaže: "ne želim na turneju" i ja to od njega i ne tražim. On je odlučio da se penzioniše kao i Fil Kolins i ne možete zahtevati od takvih ljudi da se ponovo i ponovo vraćaju na scenu - istakao je Gidins.

Dejvid Bouvi je poslednji put nastupio uživo u Njujorku 2006. godine kada je na humanitarnom koncertu otpevao tri pesme.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.