Danas se završavaju Nušićevi dani u Smederevu

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se završavaju Nušićevi dani u Smederevu

Uručenjem nagrada i programom koji je pripremila Radmila Živković, ovogodišnji dobitnik nagrade za životno delo koju dodeljuje Kulturni centar Smedereva, završavaju se Nušićevi dani, manifestaicja u slavu Branislava Nušića.

Za najbolju predstavu, po odluci žirija proglašena je komedija "Narodni poslanik" Narodnog pozorišta iz Beograda, u režiji Saše Gabrića.

Publika je za najbolju predstavu proglasila "Bajku o pozorištu" Vladimira Đurđevića u izvođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zvezdara teatra.

Nagrada za najuspešnije glumačko ostvarenje, s imenom Milosava Mirkovića, dodeljuje se na smederevskom festivalu od 2014.

Dobitnik je ove godine Miodrag Krstović, za ulogu Hadži Petra Protića u predstavi "Bajka o pozorištu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završavaju se Nušićevi dani u Smederevu

Izvor: Studio B, 25.Apr.2015

Uručenjem nagrada i programom koji je pripremila Radmila Živković, ovogodišnji dobitnik nagrade za životno delo koju dodeljuje Kulturni centar Smedereva, danas se završavaju Nušićevi dani, manifestaicja u slavu Branislava Nušića...Za najbolju predstavu, po odluci žirija proglašena je komedija...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.