Daft Punk snimili video u čast Najla Rodžersa

Izvor: B92, 27.Apr.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daft Punk snimili video u čast Najla Rodžersa

Francuski duo je snimio kratak film u čast Najlu Rodžersu kom pripadaju mnoge zasluge za ogroman uspeh albuma „Random Acces Memory“.

Daft Punk su u februaru najavili da planiraju snimanje kratkog filma u čast Najla Rodžersa, člana disko benda Chic i saradnika na poslednjem Daft Punk albumu, a ovih dana su to obećane i ispunili. Taj film je deo dokumentarca „Nile Rodgers: From Disco to Daft Punk“ o Rodžersovoj karijeri, kog možete pogledati na kanalu Arte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Rodžersov bend Chic će u junu objaviti album „It’s About Time“, što je njihovo prvo zvanično izdanje od ploče „Chic-ism“ iz 1992. godine.

Pogledajte kratak film u kome Daft Punk u svom stilu „mašu“ ovom kultnom disko muzičaru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.