Da li vi primećujete problem? Majka kad je pokupila ćerku iz vrtića očitala je lekciju ocu

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li vi primećujete problem? Majka kad je pokupila ćerku iz vrtića očitala je lekciju ocu

Džeremi je otac i njegovo jedino zaduženje je bilo da obuče ćerkicu i da je odvede u vrtić.

Džeremijeva supruga kada je otišla u vrtić da pokupi ćerku poslala mu je fotografiju malene devojčice koja je u kombinezonu, ali je ispod njega nema majicu. Ona je fotografisala malu Oliviju i pitala – da li ju je poslao u vrtić bez majice?

On je odgovorio supruzi da je ćerku poslao ”u onoj stvari”, a ona mu je naglasila da je trebalo da joj obuče majicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Sa Džeremijem su se solidarisali mnogi očevi nakon što je objavio fotografiju i prepisku između njega i supruge.

Moja žena je bila van grada i odveo sam ćerku u vrtić, ali obukao sam joj haljinicu naopačke i to na dan kada je bilo fotografisanje. Pokušao sam da budem dobar otac, ali nije upalilo”, napisao je jedan otac u komentarima.

Jedno je sigurno Olivija kada poraste može da pogleda ovu fotografiju i samo da se nasmeje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.