Bend Van Gog objavio snimak svega što se dešavalo u Hali sportova

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bend "Van Gog" objavio snimak svega što se dešavalo u Hali sportova

Posle televizijske premijere, grupa "Van Gog" odlučila je da publiku nagradi kompletnim HD snimkom sa svoja dva beogradska koncerta održana krajem 2014. godine u Hali sportova na Novom Beogradu

Snimak koncerta, bend je postavio na svoj jutjub kanal, omogućivši na taj način fanovima da ne čekaju na izlazak budućeg  DVD izdanja.

Video snimak koncerata prati sve sekvence organizacije i nastupa: od postavljanja tehnike, publike kako se okuplja ispred hale, benda u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bekstejdžu dok se priprema pred izlazak na scenu, uručivanja druge po redu osvojene MTV nagrade za najbolji regionalni bend, pa sve do upečatljivih ekspresija lica fanova tokom koncerta.

Čitav scenario u potpunosti opravdava naziv turneje ’’Licem u lice’’, a kadrovi snimljeni sa preko četrdeset kamera i produkcija ovog koncertnog vatrometa, još jednom potvrđuju da grupa "Van Gog" spada u najveće profesionalce na regionalnoj rok sceni.

U narednom letnjem periodu grupa će nastupati širom regiona u sklopu aktuelne turneje na kojoj promoviše svoj deveti po redu studijski album „Neumeren u svemu“.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.