Baš je briga za fanove: Platite, pa gledajte moje spotove

Izvor: B92, 24.Maj.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš je briga za fanove: Platite, pa gledajte moje spotove

Većina pevača se na društvenim mrežama "kune" u svoje fanove i uvek naglašavaju da bez njih ne bi postojali. Reperka Niki Minaž ne deli ovo mišljenje.

Ukoliko napišete nešto reperki Niki Minaž što joj se ne dopadne i ma koliko je pre toga hvalili ili voleli, blokiraće vas na Tviteru.

Naime, problem je nastao oko spota reperke koji je postavljen na servisu TIDAL. Jedina mogućnost da pogledate spot je da se pretplatite na servis, ukoliko je u vašoj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pristup omogućen.

Fanovi su zamolili pevačicu da postavi spot na Jutjub i izrazili svoje negodovanje, jer moraju da plate TIDAL da bi pogledali spot.

Izgleda da je ovo reperku naljutilo, pa je počela da blokira masovno fanove, uz komentar "Nekada je to moglo, ali su ti dani prošli".

Jedan od fanova je napisao: "Ne mogu da verujem da me je moj idol blokirao. Platila sam VIP kartu za koncert i sad me je blokirala".

Izgleda da ova obožavateljka, kao i mnogi drugi nisu dovoljno platili, jer od sada će morati da plaćaju da gledaju spotove njihovog idola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.