Izvor: SEEcult.org, 22.Jul.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8. Kratkofil Plus

Međunarodni filmski festival Kratkofil Plus predstavlja od 22. do 24. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel oko 30 kratkih filmova u konkurenciji za nagrade, uz izbor dugometražnih igranih i dokumentarnih društveno-angažovanih filmova koji građani Banjaluke nisu imali priliku da vide u bioskopima. Osmi Kratkofil Plus počinje premijerom filmova snimljenih u sklopu projekta “Kratkofil Junior”, koji je ove godine podržan od UNICEF-a, a održan je na temu “Priroda i duh” u cilju povezivanja dece s prirodom i onim što je ispunjava.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Otvoren filmski festival »Kratkofil plus«

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2014

BANJALUKA - Na banjalučkoj tvrđavi Kastel večeras je svečano otvoren Međunarodni filmski festival "Kratkofil plus", na kom će biti prikazan 31 film iz 25 zemalja, među kojima i dva iz BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.