45. IZLOŽBA UDRUŽENJA “LUNA”

Izvor: kult-URA.com, 24.Okt.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

45. IZLOŽBA UDRUŽENJA “LUNA”

Udruženje amaterskih slikara “Luna”, u saradnji sa Niškim kulturnim centrom organizuje jubilarnu 45. izložbu radova udruženja u Galeriji Niškog kulturnog centra. Izložba će biti otvorena u petak, 24. oktobra, sa početkom od 19 časova. Izložbu će otvoriti Vladan Ristić, predsednik Selekcione komisije.
Na ovoj izložbi posetiocima će biti predstavljeni radovi 40 umetnika, odabrani od strane tročlane Selekcione komisije koju čine: akademski slikar i magistar vajarstva Vladan Ranđelović, kustos i istoričar umetnosti Radmila Kostić i akademski slikar Milić Petrović. Ova komisija odabrala je 53 rada među kojima su se našle skulpture, mozaici, crteži i slike rađene u tehnikama akvarela, ulja na platnu kao i u kombinovanoj...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.