Završetak južnog prilaza Kruševcu

Izvor: RTS, 01.Sep.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završetak južnog prilaza Kruševcu

Rekonstruisani putni pravac od naselja Šumice do Kruševca, kako je najavljeno u gradskoj upravi, biće pušten u saobraćaj za tri dana.
Na putnom pravcu od naselja Šumice do Kruševca, dužine 1,8 kilometara, četiri trake, ukupne širine kolovoza sa razdelnim pojasom 24 metra. Urađen je i kolektor za sakupljanje atmosferskih voda kao i dva kružna toka.

Vrednost radova, koje finansira >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javno preduzeće "Putevi Srbije" je 200 miliona dinara, a izvođač radova je firma "Ratko Mitrović niskogradnja".
Rok za završetak radova, koji su počeli 23. marta, bio je 65 radnih dana. Niko od nadležnih nije hteo da govori pred kamerom zašto se kasni sa završetkom ovog puta.
Meštani smatraju da će se rasteretiti saobraćaj, a ono što je najvažnije, bezbedno je za saobraćaj. Završetkom ovog putnog pravca, Kruševac je dobio sve nove prilaze gradu sa kružnim tokovima i četiri trake, po evropskim standardima.
rts.krusevac@rts.rs
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.