ZAA u Gerili u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Dec.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAA u Gerili u Novom Sadu

Poznati Kruševački bend, ZAA, nakon što je niškoj publici pužio pravu rege zabavu dolazi i u Novi Sad 23. decembra, gde će u Gerili svirati s početkom u 22 časa.

Karakterističan pre svega po svojim energičnim nastupima, kojih je po regionu bilo i oko 250, ovaj bend u toku cele godine ne prestaje s radom i sa svakom svirkom pruža sve bolji provod svojim posetiocima. Iako iza sebe imaju već tri studijska albuma, i ovu godinu su se trudili da se što više >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << posvete koncertima i svirkama, uveliko spremaju i četvrti album. Takođe, pre mesec dana su objavili i muzički video za novu pesmu Trouble, koji uz svoj dzez prizvuk na pravi način najavljuje novi album. Ovaj bend je, takođe, prepoznatljiv i po svom miksu najrazličitijih žanrova i stilova, tako da na njihovim nastupima ima pomalo za svakoga, kako za ljubitelje dzeza i gruva, tako i ljubitelje post roka i panka.

Ulaznice u petprodaji se mogu kupiti po ceni od 300 dinara, a na ulazu će biti 400 dinara.

YouTube:
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.