Izvor: BalkanRock.com, 07.Dec.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAA i Marconiero ovog petka u Nišu

ZAA

U okviru jesenje mini turneje, kruševački crossover sastav ZAA nastupiće u Nišu u petak, 9. decembra u klubu Feedback od 22 časa.

Sastav ZAA trenutno radi na svom četvrtom studijskom albumu, a niška publika će u petak moći premijerno da čuje i nekoliko novih pesama.

Lokalnu podršku pružiće im Marconiero, koji je samostalno, ali svojevremeno i kao deo benda D-fence, aktivan još od devedesetih godina prošlog veka. U poslednje četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << godine nastupa sa jazz-rock-fussion bendom Jayus Jazz.

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu se nabaviti do petka, 9. decembra do 19 časova u muzičkim radnjama CD Sound (novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje), dok će na ulazu u klub Feedback od 21 čas cena karte biti 500 dinara.


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.