VRNJAČKA BANJA: Poginula žena u udesu

Izvor: Press, 23.Dec.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRNJAČKA BANJA: Poginula žena u udesu

Od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Kraljevo - Kruševac, u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, jedna žena je preminula, saopštila je večeras PU Kraljevo.
Do nezgode je došlo oko 13,30 časova, kada je automobil marke ''fijat >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << punto'', sa trsteničkim tablicama, kojim je u pravcu Kraljeva upravljala Trsteničanka (61), udarilo u ženu iz Obrenovca (63) koja se peške kretala putem.

 

Povređena žena je večeras podlegla povredama na odeljenju Intenzivne nege Opšte bolnice u Kraljevu.

Uviđaj su, po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu, izvršili pripadnici saobracjajne policije.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula-zena-u-udesu-kod-Vrnjacke-Banje

Izvor: medio.rs, 23.Dec.2014

Do nezgode je došlo oko 13,30 časova, kada je automobil marke "fijat punto", sa trsteničkim tablicama, kojim je u pravcu Kraljeva upravljala Trsteničanka (61), udarilo u ženu iz Obrenovca (63) koja se peške kretala putem..VRNJAČKA BANJA - Od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.