Uhapšena bankarka iz Ćićevca zbog prisvajanja novca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena bankarka iz Ćićevca zbog prisvajanja novca

Kruševačka policija uhapsila je bankarku iz Ćićevca Z. M. (56) zbog sumnje da je prisvojila novac od jednog klijenta banke u iznosu od 838.000 dinara, saopšteno je danas iz MUP-a.

Osumnjičena se tereti da je, kao odgovorno lice ekspoziture banke u Ćićevcu, tokom aprila ove godine, podigla novac uplaćen na ime kredita na tekući račun oštećenog i novac zadržala za sebe, precizira se u saopštenju.

Na teret joj se stavlja krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

Ona će roku od i 48 sati će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu u Kruševcu na saslušanje.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ćićevac: Uhapšena bankarka zbog prisvajanja novca

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2017

Policija iz Kruševca uhapsila je bankarku iz Ćićevca Z. M. (56) zbog sumnje da je prisvojila novac jednog klijenta banke u iznosu od 838.000 dinara, saopšteno je iz MUP-a...Osumnjičena se tereti da je, kao odgovorno lice ekspoziture banke u Ćićevcu, tokom aprila ove godine, podigla novac uplaćen...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.