UKRALI 55 EVRA : Kruševljani tukli i opljačkali porodicu u Blacu!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRALI 55 EVRA : Kruševljani tukli i opljačkali porodicu u Blacu!

Trojica osumnjičenih se terete da su u selu Gornja Draguša upali u kuću jedne porodice, tukli ih i malteretirali, a zatim vezali selotejp trakom i odeteli novac sa kojim su pobegli

BLACE- Razbojnici iz Kruševca M. B. (63), J, I. (19) i A. N. (19) uhapšeni su u Blacu zbog sumnje da su u selu Gornja Draguša maltretirali i opljačkali jednu porodicu.

- J. I. i A. N. su upali oko 20 časova u kuću  žrtava, fizički ih napali i vezali selotejp trakom, tražeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novac. Pošto su uzeli 55 evra i 7110 dinara, oni su pobegli automobilom kruševačkih registarskih tablica kojim je upravljao njihov rođak M. B. , saznajemo u policiji.

Efikasnom akcijom policija je otkrila razbojnike, zaustavila autobobil kojim su bežali i uhapsila svu trojicu.

( M.Đ.)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TINEJDŽERI REKETIRALI PORODICU: Vezali ukućane i tukli ih zbog 50 evra!

Izvor: Kurir, 19.Sep.2014

PROKUPLJE - Prokupačka policija je uhapsila tri osobe iz Kruševca koje se sumnjiče za razbojništvo u jednom selu nadoma Blaca, saopštili su večeras iz Policiske uprave u ovom mestu. Uhapšeni su J.I. i A.N., koji imaju 19. godina, a koji se sumnjiče da su sinoć oko 20.00 sati upali u porodičnu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.