SL - Borac pobedio Bačku, remi Napretka i Voždovca

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Borac pobedio Bačku, remi Napretka i Voždovca

U senci utakmice između Crvene zvezde i Novog Pazara (2:0), završene su još dve utakmice 22. kola Superlige.

Fudbaleri Borca pobedili su danas u Čačku Bačku sa 1:0, u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

Borac je pobedio golom Lazara Jovanovića u 67. minutu.

Borac je ostvario treću uzastopnu pobedu, ali je i dalje pretposlednji, 15. sa 18 bodova. Bačka na 14. mestu ima takodje 18 bodova.

Fudbaleri Napretka i Voždovca odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su bez golova u Kruševcu. Beogradski tim završio je utakmicu sa desetoricom igrača, pošto je Uroš Sindjić u 86. minutu dobio crveni karton.

Na klupi Napretka debitovao je trener Vuk Rašović, ali nije uspeo da pomogne ekipi da prekine niz od četiri utakmice bez pobede. Napredak je peti na tabeli sa 36 bodova, a Voždovac, koji je prekinuo niz od dve pobede, zauzima deveto mesto na tabeli sa 28 bodova.

Od 17 časova igraju Čukarički i Javor Matis.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uspeo Lalatov debi, ''Čuka'' preokretom do pobede!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2017

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na Banovom brdu Javor posle preokreta sa 2:1 u poslednjoj utakmici 22. kola Super lige Srbije...Na klupi Čukaričkog debitovao je trener Nenad Lalatović, koji je u jesenjem delu sezone predvodio Vojvodinu...Prvo poluvreme utakmice na Banovom brdu preteklo je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.