RASVETLjENA SERIJA NEOBIČNIH KRAĐA: Kruševljanin ukrao 27 bicikala

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASVETLjENA SERIJA NEOBIČNIH KRAĐA: Kruševljanin ukrao 27 bicikala

U PU Kruševac navode da su rasvetlili seriju krađa i teških krađa izvršenih na području grada, a da se sumnja da je ovaj Kruševljanin pored velikog broja bikala otuđio i novac u iznosu od 10.000 dinara KRUŠEVAC – KRUŠEVLjANIN V.Z.(37) u proteklih mesec i po dana uspeo je da ukrade čak 27 bicikala!U PU Kruševac navode da su rasvetlili seriju krađa i teških krađa izvršenih na području grada, a da se sumnja da je ovaj Kruševljanin pored velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << broja bikala otuđio i novac u iznosu od 10.000 dinara. Policija će protiv osumnjičenog po nalogu nadležnog tužilaštva podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krađu i tešku krađu.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UHVAĆEN KRUŠEVAČKI KRADLJIVAC: Za mesec i po dana uspeo da pokupi 27 bicikala

Izvor: Kurir, 28.Sep.2016

...Kako policija navodi, osnovano se sumnja da se on bavio krađom bicikala i to svakog drugog dana znao je da ukrade po jedan On se tereti da je za mesec i po dana uspeo da ukrade čak 27 bicikala..Policija je deo bicikala uspela da pronađe i oni će biti vraćeni vlasnicima, dok je deo osumnjičeni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.