Protest u Kruševcu zbog hapšenja vlasnika kafea

Izvor: B92, 02.Avg.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest u Kruševcu zbog hapšenja vlasnika kafea

Nekoliko stotina građana Kruševca protestovalo je sinoć ispred zgrade kruševačkog SUP-a zbog hapšenja vlasnika kafea "Grizli".

Kruševačka policija saopštila je juče da je G. R. uhapšen zbog sumnje da je vređao i napao policajce na dužnosti i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Međutim, portal 037ks.com preneo je da je vlasnika kafea Grizli, u Kruševcu poznat kao Meda, uhapšen nakon što je policajcu odgovorio na prozivku da laže.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pisanju portala, kada je policija u petak uveče došla u kafe, gazda kafea je tvrdio da kafe zatvoren, ali policajac mu je rekao da laže i da kafić nije zatvoren.

Tada je Meda policajcu rekao da zapravo on laže i da bi trebalo da ima poštovanja prema ljudima od čijeg novca prima platu.

037ks.com piše da hapšenje pred velikim brojem svedoka nije proteklo mirno, da su prisutni burno reagovali te da je, po rečima svedoka, došlo do pobune u toj meri da su policajci zvali pojačanje.

Meda je priveden, a članovi njegove porodice proveli su noć pred SUP-om.

Svedoci događaja pokrenuli su stranicu na Fejsbuku na kojoj su apelovali na sve ostale svedoke da napišu šta se desilo jer je zvanično saopštenje policije bilo da je Meda njih napao prilikom pokušaja legitimisanja.

Ovo je izazvalo ogromno ogorčenje ljudi jer prisutni tvrde da Meda nije napao policajce.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.